Loading... Please wait!

TikTok

Blog de logistică și transport

Ultimele noutăți

Ne place să împărtășim cunoștințele și experiența noastră


octavian-320x480.jpg


Fondatorul Euro Team GB Spedition

Servicii de transport marfă internațional

Acest blog a fost creat de Octavian Blajan, CEO-ul Euro Team GB Spedition SRL, cu intenția de a oferi audienței informații relevante, opinii și analize legate de transport și logistică.
Cum poți să îți dublezi cifra de afaceri an de an?Descoperă povestea inspirațională a antreprenorului Octavian Blajan și cum a reușit să-și dubleze cifra de afaceri de la un an la altul. Printr-o prezentare captivantă, Octavian Blajan va dezvălui pas cu pas strategiile și acțiunile pe care le-a implementat pentru a obține succesul. Învață direct de la el cum a optimizat operațiunile, a atras noi clienți și a înregistrat o creștere financiară semnificativă.

munchen-e1686692439791.png

Eveniment TransportLogistic – Munchen 2023Am fost încântați să participăm la evenimentul Transport Logistic din München, făcând parte dintr-o comunitate de profesioniști cu interese similare! Interacțiunile cu ceilalți participanți cu privire la cele mai bune practici, tehnologii de vârf și inovații în domeniul transporturilor și logisticii au pus bazele pentru următoarele etape ale dezvoltării ETS-ului.


Softuri ERP, profituri toxice care blocheaza cresterea si recrutarea de manageri pe care nu poti sa ii controlezi (cu Octavian Blajan)În acest episod îl am ca invitat pe Octavian Blăjan, un antreprenor în industria de transporturi. Octavian este fondatorul EuroTeamGB Spedition, o companie de transporturi cu 35 de angajați care anul trecut a înregistrat o cifră de afaceri de 3 milioane de euro.  Anul acesta este în grafic să dubleze, având în vedere că deja […]
Company info

SC EURO TEAM GB SPEDITION SRL

VAT CODE: RO34262723 /no. J01/236/2015

Headquarter on Str. Ion Creanga, nr.9 Sebeș, Romania

Graficã și dezvoltare website | artON MEDIA, webDesign